Väl fungerande datorstöd

I samråd med våra kunder anpassar vi deras datormiljöer för att kostnadseffektivt ge gott stöd för verksamheten. Vi erbjuder trygga molntjänster och supportavtal som anpassas efter era behov. Upptäck fördelarna med att lägga hela eller delar av din IT-drift hos oss du också!

Olika företag har olika behov. Berätta för oss vad ni vill åstadkomma så tar vi fram förslag, inför den teknik som behövs, utbildar eventuell personal och övervakar att tekniken fungerar.

Testa oss! Låt oss besöka er och berätta hur vi kan lösa era specifika behov.

Hur mycket IT vill ni köpa?

Vi tar mer än gärna ett helhetsansvar för våra kunders IT och kan erbjuda det till fast pris med regelbundla supportbesök. Vi erbjuder även enstaka tjänster till kunder som redan har löst merparten av sina IT-behov eller en enstaka kunsultinsats till kunder som behöver ett tillfälligt expertstöd för sin egen personal. 

Vår expertis

Vår personal har lång erfarenhet av olika IT-frågor från att installera routrar och servrar till säkerhetsfrågor.

Vi erbjuder konsultarbete på löpande räkning från 500:-/h beroende på hur kvalificerade tjänster som utförs. För att minimera påverkan på den egna verksamheten erbjuder vi att göra känsliga arbeten utanför normal arbetstid.

Vi tror att vi är bäst på att bedöma vilken arbetsinsats som krävs för att utföra en arbetsuppgift. Vi är därför beredda att offerera merparten av våra tjänster till fast pris. Det är sedan ert val om ni väljer att köpa tjänsten till fast pris eller på löpande räkning.